Minyatür Teneke Arabalar
















Teneke oyuncaklar canlı renkleri, baskıları ve orijinal formları ile ilgimi çekiyor. Teneke Robotlardan sonra şimdi de teneke arabalar ile karşınızdayım. Robotlar Çin malı re-prodüksiyonlardı fakat arabalar orijinal Japon KTS marka.

  

KTS Tatsuya firması Tokyo'da 1950'lerde üretime başlamış. Firma daha çok kurmalı ve pilli teneke araba modelleri üretmiş ve 1980'lerin sonuna kadar da üretimi sürdürmüş. Bizdeki modeller firmanın 1980'lerde ürettiği "Minyatür Arabalar" serisinden günümüze ambalajı açılmamış olarak ulaşanlar.

















Set orjinal blister kartında 6 adet minik modelden oluşuyor. En küçük parçalar 3,5 cm uzunluğunda 2 adet sedan model. Yarış arabası modelleri yaklaşık 4 cm ve bunlardan 3 adet bulunuyor kartta. En büyük (!) model de 5cm'lik ralli model. Tüm modeller canlı renklerde ve şoförleri / yolcularıyla beraber (?).



Setleri kargo hariç 15TL'den satıyorum (Yurtiçikargo ile alıcı ödemeli olarak gönderilecek). Her kart farklı renklerde arabalardan oluşuyor ve hiçbir kart aynı değil. Bu yüzden renk seçeneği sunamıyorum. Her siparişe rastgele bir set göndereceğim. Paypal ile şimdi satın alabilirsiniz. (Siparişlerinizi ertesi günü kargoya verebilirim).
Gittigidiyor.com'a da ekledim. İsterseniz oradan da satın alabilirsiniz. Gittigidiyor.com Ürün #: 46950036

1 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba elinizde hala oyuncak varmı bana geri dönüş yaparsanız sevinirim

Yorum Gönder