Hey Rabito iPhone 4 kılıflar

Yeni kılıflar, orjinal standlar, ilginç kablo toplayıcılar derken aksesuarları iPhone'dan daha çok ilgi çekmeye başladı. Artık aksesuar olmayınca iPhone çıplak geliyor gözümüze. Koreli tasarımcı Mina Kwag'ın geliştirdiği yeni kılıf, stand ve kablo toplayıcı fonksiyonlarıyla iPhone4 için tam bir tamamlayıcı olmuş. İşte Rabito:




Minik tavşanınızın kulaklarını kablo toplayıcı olarak kullanabiliyorsunuz ve eklenebilen kuyruğu sayesinde de stand olarak da kullanılabiliyor.



Tavşanınız için 5 renk seçeneği var; Beyaz - Siyah - Şeffaf Siyah - Pembe - Şeffaf Pembe

   


Bu tavşanlar 2011 yılını popüler ürünü olacak gibi. Özellikle Kore alışveriş sitelerinde çok popüler. Ebay'da da bulunabiliyor. Bulabileceğiniz bazı adresler: babosarangwanyi99ebay
Bununla birlikte almak isteyenler benimle irtibata geçerse Kore'den getirtebilirim. 10 adede ulaşabilirsek kargo dahil fiyatı 60 TL civarında olur sanırım. Almak isteyenler renk ve adet bilgisi ile yorum bırakırsa detaylı bir liste oluşturabilirim.


 


Tasarımcı Mina Kwag'ın diğer işleri için buraya; www.hellobirthday.com ve Rabito'nun web sayfası için buraya; www.heyrabito.com bakabilirsiniz....

0 yorum:

Yorum Gönder